Kreativt design av spill

Kreativ Design – spillet

Hver gang Camelot Escape Room har holdt kurs, eller laget skreddersydde escape-spill for kunder og kursdeltakere, så har vi spilt Kreativ Design-spillet med dem siden 2019 for å få idéene til å myldre.  Dette er et idémyldringsspill for endringsledelse!

En gang vi var på Krokstadelva klarte 60 deltakere å komme opp med 180 forskjellige forslag i løpet av et par timer med spill. Av alle disse forslagene gikk tre videre til en stor finale med avstemming i plenum.  Spillet har innebygget både et tids- og konkurranseelement.

Kreativ Design-spillet er et utmerket verktøy som forskjellige team, avdelinger, skoler, bedrifter og organisasjoner kan bruke for å komme raskere til gode og konstruktive løsningsalternativer. To av de største fordelene med et spillarrangement som ledes av en spillpedagog fra Camelot Escape Room er:

i. Spillets regler gjør at alle må delta i alle de forskjellige rollene underveis i spilleomgangene. Alles stemmer blir hørt!

ii. Fordi det er et spill, med tidspress og forskjellige trekninger underveis som gjør det uforutsigbart, så opplever mange deltakere likevel en frihet i å delta her framfor i andre former for brainstorming som ikke utnytter spillelementene for kreativitet.

Kreativ Design-spillet passer for alle som driver med planlegging og ledelse i en eller annen form. Det er en effektiv problemløser som gjør at du vil kunne spare verdifull tid.

Ta kontakt for en uforpliktende samtale om dette.  Mob. +47 40762923